Wapen van Zandvoort komt met lumineus idee en speelt de bankbingo

Foto: Jaap Koper

Het Wapen van Zandvoort komt met een lumineus idee om toch wat te doen voor hun vaste gasten en gaat de bankbingo spelen. Nu alle horecabedrijven zij gesloten tot en met 6 april, gebruikt het café de sociale media wel op een heel bijzondere manier.

De bankbingo

Onder het genot van een eigen drankje en hapje, kan een ieder die zich aanmeldt meespelen met in deze bankbingo. Dat kan zelfs via de eigen sofa of ligbank. Zaterdag avond gaat het Wapen van Zandvoort live vanaf 20.00 uur om bingo te spelen met hun gasten. Dat gebeurt in Zandvoort vanwege het rondbrengen van de bingo-kaarten.

Prijzenpakket

Het bedrijf zorgt voor een prijzenpakket en iedere deelnemer speelt drie rondes mee in de bingo. Deze bestaat uit onder meer een Netflix-bankpakket en overige leuke dingen om de avondjes thuis nog een beetje gezellig te maken.

Inschrijving en deelname

Inschrijving en deelname aan de bankbingo kan via Whatsapp naar 06-13325770. Elke deelnemer moet daarbij wel zijn of haar adresgegevens achterlaten evenals het gewenste aantal kaarten. De bingokaarten kosten €10,- en daarmee kan iedereen drie rondes meespelen.

Brievenbus

Elke deelnemer die zich heeft aangemeld, krijgt vooralsnog de kaarten op vrijdag in de brievenbus. Daarnaast zullen de organisatoren van het Wapen van Zandvoort onder de bingo spelers vanaf hun eigen bank een etentje verloten op het moment dat het ’t Wapen van Zandvoort weer open mag gaan. Het verloten van deze prijs, is voor die deelnemer die de leukste foto daarvan stuurt onder de livestream.

Reacties

Cookieinstellingen