Comedy avond in Amsterdam Beach Hotel

Foto: Skitterphoto CC0 Public Domain

Op zondag 7 februari is in het Amsterdam Beach Hotel en restaurant Eb & Vloed de comedy avond. Het is de laatste comedy avond van dit seizoen.

Divers

Op deze zondagavond kan de toeschouwer meegaan in de fascinerende wereld van stand-up comedy. Tijdens deze comedy avond ook weer ruimte voor aanstormend en gevestigd talent uit binnen-en buitenland. Alles met een microfoon, grappen in razend tempo waarin, het publiek een belangrijke rol speelt.

Stand-up comedy

Stand-up comedy is een uit Engeland en de Verenigde Staten overgewaaide theatervorm. Vergeleken met het moderne Nederlandse cabaret is het theatrale element bij stand-up comedy beperkt. Waar in een cabaretvoorstelling vaak sprake is van langere nummers en muzikale onderdelen bestaat stand-up comedy slechts uit korte humoristische anekdotes.

Nederland

In Nederland houdt vooral Comedytrain zich bezig met deze vorm van comedy. Het gezelschap geeft regelmatig voorstelling in het Amsterdamse Toomler. Bij Comedytrain zit ook Kees van Amstel die oorspronkelijk uit Zandvoort komt. Hij is eerder in het Amsterdam Beach Hotel geweest, tijdens een comedy avond.

Informatie

De aanvang is 20 uur. Het Amsterdam Beach Hotel is gevestigd aan het Badhuisplein en meer informatie is te krijgen via de website van het Amsterdam Beach Hotel.

Cookieinstellingen