Pubquiz test sportkennis bij Café Koper

Foto: Jaap Koper

Op vrijdag 12 februari heeft Café Koper een pubquiz die in het teken staat van de sport. De vragen zijn te zien op een groot scherm.

Achtergrond

De pubquiz is een uit Angelsaksische landen overgewaaid fenomeen, dat lijkt aan te slaan in Nederland en België. Café-eigenaren trekken er extra publiek mee op avonden dat het normaal rustig is in de horeca, en het publiek lijkt de combinatie van uitgaan en een ouderwetse spelletjesavond met vrienden te waarderen.

De pubquiz

De teams spelen 3 rondes waarin zij 25 vragen moeten beantwoorden. Het team wat over alle drie de ronden het best uit de bus komt, mag zich de sportkenner van 2016 gaan noemen. Een team mag bestaan uit maximaal 4 personen. Barman Steven Groot leidt de quiz.

De inhoud

De quiz bestaat uit verschillende onderdelen van de sport. De deelnemers kunnen vragen krijgen over de Olympische spelen, maar ook over voetbalcompetities of allerlei andere en verschillende sporten.

Informatie

Zoals eerder vermeld kan een team voor de pubquiz uit maximaal 4 personen bestaan. Inschrijven is mogelijk aan de bar of via de telefoon. Deelname is mogelijk vanaf € 2,50 per persoon.

Cookieinstellingen