Matineevoorstelling Zandvoorts Museum over kleermaker Jop

Foto: Jaap Koper

Zondag 1 mei is de matineevoorstelling over de avonturen van kleermaker Jop te zien in het Zandvoorts Museum. De voorstelling begint om 15.00 en de inloop is vanaf 14.30.

Het verhaal

Het verhaal gaat over een kleermaker met te weinig stoffen. Hij heeft nog weinig tijd om op tijd klaar te zijn, omdat hij ergens een afspraak heeft gemaakt. Zijn zoon Jop is op reis en is bezig om met nieuwe stoffen thuis te komen. Kinderen mogen actief meedoen, om te zingen en kleuren te benoemen. Gelukkig komt er net op tijd een pakje met de post van zoon Jop en komt alles nog goed.

Speels

Kinderen uit de groepen 1,2 en 3 worden op speelse wijze betrokken bij het verhaal. Bewegen en zingen horen bij de matineevoorstelling. Kleermaker Jop wordt gespeeld door Fred Rosenhart, die de liedjes en grapjes heeft uitgewerkt. De vrolijke voorstelling heeft een vrolijk karakter en is geschikt voor jong en oud.

Verdere informatie

De kinderen zitten vooraan en de ouders mogen er bij blijven. Voor de kinderen staat een glaasje ranja klaar. Gedurende deze speciale voorstelling is het museum gratis geopend. Dus de bezoekers kunnen ook genieten van de tentoonstelling over Frans Molenaar. De voorstelling duurt 1 uur en reserveren kan via [email protected] of aan de balie.

Cookieinstellingen