Bibliotheek in teken van het spannende boek

Foto: PR Bibliotheek Zuid-Kennemerland

De Bibliotheek Zuid-Kennemerland heeft in ‘De maand van het spannende boek’ de Spannende Boeken WekenDe weken duren van 3 t/m 19 juni en staat dit jaar in het teken van de Hollandse thriller met het motto Bloed in de polder.

Aandacht

De instelling besteedt aandacht aan het spannende boek tijdens deze weken. De Bibliotheek komt zal online en met nieuwsbrieven het publiek duidelijk maken welke boeken het waard zijn om te lezen. Tijdens de Spannende Boeken Weken is er ook de presentatie van het boek Moord op de tramhalte geschreven door oud-commissaris van politie en oud-Bloemendaler Joop van Riessen. De instelling koppelt een speciale winactie bij dit spannende boek.

Collectie

Volgens de Bibliotheek hebben zij een uitgebreide spannende collectie van Nederlandse auteurs. Zo heeft de instelling de laatste Tomas Ross Van de doden niets dan goeds of Hittegolf van Suzanne Vermeer in de collectie zitten. Verder heeft zij internationale bestsellers van Stephen King of Nicci French in de collectie.

Winactie

Tijdens de Spannende Boeken Weken heeft de Bibliotheek een spannende winactie. De lezers die van 3 t/m 19 juni een boek in één van onze vestigingen leent, kan de uitleenbon in de actiebak achterlaten. Bij het uitlenen van het boek maakt het niet uit welk genre dat is.

Kwade Zaken

De lezers die meedoen, maken kans op de verhalenbundel Kwade zaken. Kwade zaken is speciaal samengesteld voor de Spannende Boeken Weken en bestaat uit 16 verhalen van misdaadacteurs die zich hebben laten inspireren door prominente strafpleiters, zoals René Appel, mr Brigitte Roodveldt, mr Gerard Spong, Linda Jansma en mr Peter Plasman.

Bron: Bibliotheek Zuid-Kennemerland

Cookieinstellingen