Winterwonderland opnieuw in Zandvoort

Foto: Jaap Koper

Ook de komende weken is er weer Winterwonderland in Zandvoort. Vanaf 17 december tot en met 8 januari zijn er weer tal van activiteiten te doen in Zandvoort.

IJsbaan

Vanaf half december staat opnieuw de kleine ijsbaan weer op het Raadhuisplein die door tientallen vrijwilligers het middelpunt van het dorpshart gaat vormen. De ijsbaan is voor zowel de kleinste kinderen als voor de wat grotere kinderen. De kleine kinderen kunnen met een hulpzeehond hun eerste slagen op het ijs kunnen wagen. Bij de ijsbaan is het mogelijk om schaatsen te huren en is het mogelijk om een warm drankje en een oliebol te nuttigen op het overdekte terras die naast de ijsbaan staan.

Wenspaviljoen

Ook dit jaar is het muziekpaviljoen weer omgetoverd tot een wenspaviljoen. Elke bezoeker of Zandvoorter kan een mooie wens voor zichzelf of voor iemand anders achterlaten door een kaartje te schrijven en deze op te hangen.

Sprookjeswandeling

Winterwonderland begint met een sprookjeswandeling op zaterdag 17 december. De bezoekers en inwoners lopen dan de kans om in het centrum van Zandvoort Roodkapje en de Wolf, Tinkerbell of Kapitein Haak tegen te komen. Tijdens de sprookjeswandeling kan iedereen een handtekening vragen van elke sprookjesfiguur. Die zijn dan weer te verzamelen in een boekje vooraf of op de dag zelf te koop is. De wandeling wordt om 18.30 uur afgesloten met muziek en meezing-kerstliedjes in de Protestante kerk.

Nieuwjaarsduik

Daarnaast is er ook de traditionele nieuwjaarsduik op 1 januari. Zandvoort heeft de oudste nieuwjaarsduik en iedereen kan meedoen vanaf 14.00 uur. Na afloop krijgt elke deelnemer een kommetje erwtensoep.

Reacties

Cookieinstellingen