Christmas carols in Zandvoorts centrum

Foto: Jaap Koper
I Cantatori Allegri zingen op zaterdag 17 december wederom weer Christmas carols voor het goede doel in het centrum van Zandvoort. Het goede doel voor dit jaar is de regionale Voedselbank.

Sponsors

De ‘vrolijke zangers’ van Zandvoort zoals de vertaling van I Cantatori Allegri luidt hebben de nodige sponsors achter zich. Bruna Balkenende, de Ondernemersvereniging Zandvoort (OVZ), het Haarlemse For Finance en een anonieme sponsor doen een duit in het zakje. De geldschieters krijgen allemaal een plekje op de website van het zanggezelschap.

Opbrengst

De opbrengst met het zingen van de Christmas carols heeft afgelopen jaar ruim 1200 euro opgeleverd. I Cantatori Allegri zingt nu op zaterdagmiddag 17 december vanaf het middaguur tot een uur of vijf. Daarmee sluit het aan op de sprookjeswandeling die om 16.45 begint in het Zandvoortse centrum.

Sponsoren

Volgens het zanggezelschap kunnen potentiële sponsors zich melden via het e-mail adres op zangstudio-verst[email protected] en hun gift storten op NL35 INGB 0003 4991 50 ten name van J.P. Versteege in Zandvoort onder vermelding van Kerstactie 2016.

Verzoek

De zangers van I Cantatori Allegri zingen dan op verzoek binnen (mits rookvrij) of op de stoep enkele Christmas carols. Alles gebeurt als het adres op loopafstand is van het Zandvoortse dorpscentrum. Wie dat wil krijgt een kwitantie voor zijn boekhouding.

Reacties

Cookieinstellingen