Buiten-Yoga kiest Zandvoortse zuidstrand voor opening seizoen 2017

Foto: PR Buiten-Yoga

Op 7 mei luiden Buiten-Yoga en We Unite het seizoen op eigen wijze in bij strandpaviljoen Azzurro. Dat doet het initiatief van Jennifer Schregel met een speciaal programma met verschillende workshops, activiteiten en optredens.

Plek

Al deze yoga activiteiten hebben een plek.  Alle facetten daarvan vinden plaats op een eigen zandpodium. Volgens Schregel gaat het om verbinding tussen mens en natuur, maar ook om met elkaar in verbinding te staan. Plezier speelt ook een belangrijke rol bij Buiten-Yoga.

Voordelen

“Naast tal van voordelen voor je gezondheid, ga je met yoga terug naar jezelf, terug naar je innerlijke rust. En die rust wordt nóg beter voelbaar in de natuur. Een briesje langs je wang, zand of gras onder je voeten, frisse lucht”, vertelt Schregel over de opening van het buitenseizoen. Volgens haar zijn maken natuurlijke ‘ingrediënten’ de yoga-oefeningen buiten nog intenser en zorgen voor diepere ontspanning.

Dagelijkse oefeningen

Met het zomerseizoen in aantocht kunnen volgens Schregel de yogaliefhebbers naar buiten voor hun dagelijkse oefeningen. ,,Wij mensen zijn altijd bezig met ons te gedragen zoals we denken dat van ons verwacht wordt, maar anders zouden we net zulke bokkesprongen maken als de koeien die voor het eerst naar buiten mogen in de lente!”, zegt Schregel.

Strikt

Sommige yogalessen zijn op een stikte manier. Bij Buiten-Yoga staat vooral het plezier centraal. Bij yoga draait het hoofdzakelijk om het eigen lijf. Sommige mensen die aan yoga doen of hebben gedaan, zeggen dat je vooral jezelf leert kennen.

Platform

In 2016 is Schregel gestart met een platform dat yoga-liefhebbers met elkaar verbindt door het delen van yoga-lessen in de buitenlucht. De yogalessen van Buiten-Yoga vinden op verschillende buiten-locaties plaats in Nederland en verschillende yogadocenten geven deze lessen.

Community

Naast Buiten-Yoga is ook de community We Unite bij de opening. Die richt zich op de samenwerking tussen mensen en organisaties. We Unite richt zich op waar het leven wordt verrijkt op het vlak van persoonlijke ontwikkeling, verdieping en zingeving.

Deelname

Deelname aan de opening van het yoga-seizoen is voor iedereen toegankelijk. De activiteiten beginnen om 11.00 en stoppen rond 23.00 in de avond.

Reacties

Cookieinstellingen