Vier gewonden bij botsing op Zandvoortse Boulevard

Foto: Nieuwsfoto/Laurens Bosch

Zandvoort – Gisteravond zijn vier personen gewond geraakt bij een botsing tussen twee scooters op de Boulevard Paulus Loot in Zandvoort. Drie van de vier gewonden, twee jongens en twee meisjes, zijn voor nadere zorg naar het ziekenhuis gebracht.

Drie ambulances kwamen ter plaatse voor het ongeluk. De Zandvoortse Reddingsbrigade was toevallig bezig met een andere hulpverlening op de strandopgang toen het ongeluk plaatsvond. Een ambulance was al ter plaatse voor dit geval, waardoor er in totaal vier ambulances bij het ongeval waren. Leden van de Reddingsbrigade hebben hulp geboden bij het verkeersongeluk voor aankomst van het ambulancepersoneel.

De komst van een Mobiel Medisch Team (MMT) was gewenst, maar alle traumateams waren bezet op het moment van het ongeluk.

De verkeersongevallenanalyse van de politie heeft sporenonderzoek gedaan. Vanwege het sporenonderzoek was een deel van de boulevard tot ongeveer twee uur afgesloten.

Omdat er mogelijk sprake was van rijden onder invloed, is bij beide bestuurders in het ziekenhuis een bloedproef afgenomen.

Reacties

Cookieinstellingen