Nieuwe openingstijden Zandvoorts museum vanaf 1 augustus

Foto: Wim Meijer Fotografie

Vanaf 1 augustus gaat het Zandvoorts Museum weer open vanaf dinsdag t/m zondag. Dat betekent ook dat de VVV Front office zes dagen bereikbaar is van 10.00 – 16.00 uur.

Wist u dat het Zandvoorts Museum ook wekelijks cultuur/historische wandelingen organiseert? U kunt zien wanneer deze plaatsvinden op https://www.zandvoortsmuseum.nl/nl/museum/wandelingen

De meeste dorpswandelingen starten bij het Zandvoorts Museum. Een gids loopt met u mee en vertelt over de geschiedenis van Zandvoort. Voor- of achteraf kunt u meteen een kijkje nemen in het museum, waar nog tot 6 september de tentoonstelling staat: Magic Moments in de Formule 1 Zandvoort.
Tevens zijn er wandelingen die starten bij de ingang van de AWD (Amsterdamse Waterleiding Duinen) ingang Zandvoortselaan. Dit zijn de bunker- en de natuurwandelingen.

Uiteraard wordt het Corona/museumprotocol gevolgd, zodat men samen met het museumteam veilig en verantwoord kan genieten van de cultuur in Zandvoort.

Meer informatie over data en aanmelden: www.zandvoortsmuseum.nl. Tip voor de Duitse toeristen: een van onze gidsen doet de wandeling door de kern van Zandvoort in het Duits.

“Groeten uit Zandvoort”
Ondertussen is het museumteam volop in voorbereiding met de tentoonstelling “Groeten uit Zandvoort”. Vanaf 11 september tonen wij u het “vakantie in Zandvoort” gevoel met o.a. een collectie van nostalgische ansichtkaarten.

Kaart: Zandvoorts museum – aangeleverd

Reacties