’t Skilderwiefke is dol op kleur

Foto: 't Skilderwiefke

Als het over kleur gaat en over schilderen dan kan Marianne Stam je er alles over vertellen. En daar blijft ’t ook niet bij, want naast ‘vertellen’ heeft ze zich ook alle vaardigheden eigen gemaakt om alles professioneel uit te voeren. Het is dan ook niet voor niets dat de naam ’t Skilderwiefke perfect past bij de geboren Heemskerkse die, zoals ze zelf zegt, in de verf is gedoopt.

Zo nu en dan hanteert Marianne niet alleen de kwast maar ook de pen met een eigen kleine column zoals hieronder:

’t Skilderwiefke is dol op kleur

Kleur is emotie en maakt dat jij je prettig voelt op je werk of thuis. Blij worden als je je huis in komt. De warme deken of de rustige slaapkamer. Kleur kan je omarmen en verfrissen. Een gevoel van lucht geven, zodat je kan ademen. Ook kan het iets over je persoonlijkheid zeggen. Hoe dan ook, de één wordt blij van wit, de ander van geel en weer een ander van zacht groen.

Kleur kan ook gedrag beïnvloeden. Ben je een rommelkont, denk dan eens aan een felle kleur in je kast. Dat kan helpen met opruimen en organiseren, want met een felle kleur valt de rommel wel heel erg op. Ben je een druk persoon dan kunnen aardetinten je rust geven, of als je van roze houdt: Baker-Miller Pink. Uit onderzoek blijkt dat dit een zeer rustgevende kleur is.

Zit je vaak achter een beeldscherm of kijk je veel tv? Overweeg dan eens een groene tint op de muur. Dat helpt met focussen en je wordt minder snel moe.

Kom je er niet uit? Voor € 65 adviseer ik je voor de juiste kleur. Laat je het schilderwerk door mij uitvoeren, dan krijg je 50% korting op het advies.

Reacties

Cookieinstellingen