Pluspunt start met kookcursus voor mannen van zestig jaar

Foto: Pluspunt Zandvoort aangeleverd

Voor mannen vanaf zestig jaar en moeite hebben om na te denken wat ze willen eten, laat staan koken is de redding nabij, want er start een kookcursus in Pluspunt Zandvoort, waarbij mannen leren om een smakelijke en gezonde maaltijd te leren bereiden voor henzelf, hun familie of vrienden. Het samen leren koken en samen eten is volgens de organisatoren leerzaam, gezellig en het is de manier om nieuwe mensen te ontmoeten.

Zes lessen

Onder leiding van kok Fred Paap leert iedereen in zes lessen om een aantal gerechten te bereiden. Ook op een eenvoudige manier. Voor het koken is de keuken van Pluspunt beschikbaar. Wie een dieet heeft kan dit gewoon even melden bij de docent. Het spreekt voor zich dat wat er is gekookt ook daarna gezamenlijk genuttigd wordt door de deelnemers.

Kennis krijgen over koken en bakken

Deze cursus biedt de kans om meer kennis te krijgen over koken en bakken. Wie geïnteresseerd is, kan zich snel inschrijven. De cursus vindt plaats op zes dinsdagen en is van 16 tot 19 uur bij Pluspunt aan de Flemingstraat 55. Op de laatste dag neemt ieder een vriend of partner mee. De laatste cursusdag is op 27 oktober.

Kosten en informatie

De kosten bedragen € 87,50- en dat is inclusief de maaltijd voor diegene die meekomt op de laatste cursusdag. Bij voldoende aanmeldingen gaat de kookcursus van start op 22 september. Wie zich wil aanmelden of meer informatie wil krijgen kan terecht bij Esther Madera van Pluspunt Zij is bereikbaar op het mobiele nummer 06-19949748 of via de mail op [email protected].

Reacties