Pluspunt Zandvoort bestaat 10 jaar

Foto: Jaap Koper

Dit jaar bestaat Pluspunt Zandvoort 10 jaar. Een belangrijk hoogtepunt is NLdoet op 11 maart.

Fusie

Pluspunt Zandvoort is in 2006 ontstaan nadat het AKtiviteitencentrum ZAndvoort en de Stichting Welzijn Ouderen Zandvoort hebben besloten de krachten te bundelen tot één sterke welzijnsorganisatie. Waar AKZA zich meer heeft gericht op de jongeren heeft het SWOZ dat voor de ouderen gedaan. Deze twee peilers zijn nog steeds terug te vinden in het huidige Pluspunt.

Toekomstbestendig

Dat Pluspunt inmiddels toekomstbestendig is, bewijst het wel door de vele vrijwilligers die er actief bij betrokken zijn. Zo heeft de welzijnsorganisatie bijvoorbeeld een belbus, een boodschappenservice, maar ook kunnen mensen die bijvoorbeeld niet in staat zijn om kleine klussen aan het huis te doen, dit overlaten aan een handige vrijwilliger. Dan zijn er ook de cursussen en verschillende workshops die de welzijnsinstelling organiseert, waarbij het doel is om de mensen die daar weer om vragen, verder te helpen.

NLdoet

Een jubileum zal niet onopgemerkt voorbij gaan en daarom viert Pluspunt dat met NLdoet op 11 maart. De welzijnsorganisatie nodigt iedereen uit met een ‘Hart voor Zandvoort’ om mee te doen aan alle activiteiten. De aankondigingen zijn te volgen via diverse media, de website en Facebookpagina van Pluspunt Zandvoort.

 

Cookieinstellingen