Gemeente Zandvoort organiseert gratis cursus Politiek Actief op 15 en 24 juni en 1 juli 2021

Foto: Wim Meijer Fotografie

De gemeente Zandvoort organiseert de gratis cursus Politiek Actief op 15 en 24 juni en op 1 juli voor mensen die willen weten hoe de besluitvorming in de gemeente werkt. In drie bijeenkomsten krijgen de deelnemers aan de cursus op onder meer deze vraag uitleg.

(bron: Gemeente Zandvoort)

Informatie over de cursus

Naast de vraag hoe de besluitvorming werkt, komen ook de vragen aan de orde waar een gemeenteraad allemaal voor verantwoordelijk is en hoe iemand zelf politiek actief kan worden. De cursus bestaat uit drie bijeenkomsten van 19.30 tot 22.00 uur. Als de coronamaatregelen het toelaten, zal de gemeente de cursus in de raadzaal houden, maar als dat niet lukt zal het allemaal online gaan plaatsvinden. De cursus Politiek Actief is bedoeld voor Zandvoorters die meer willen weten over de gemeenteraad en er misschien wel over nadenken zelf politiek actief te worden.

Aantal deelnemers en aanmelden

Het maximum aantal deelnemers voor de cursus is 15. De inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst. Aanmelden is gratis en kan tot en met woensdag 9 juni via [email protected]. Wie vragen over de cursus heeft, kan dan het beste contact opnemen met de griffie van Zandvoort via 023-5740425. De cursus is toegankelijk voor mensen met een beperking.

Reacties