Gemeente Zandvoort organiseert informatieavond over Bad Zandvoort aan het Watertorenplein

Foto: Wim Meijer Fotografie

De gemeente gaat op 8 juli een online informatieavond organiseren met een presentatie van Bad Zandvoort over het Voorlopig Ontwerp van het gebied bij het Watertorenplein. De digitale bijeenkomst start om 20.00.

(bron: Gemeente Zandvoort)

Project is ontwikkeld met verschillende architecten

Dit project is ontwikkeld samen met de gemeente Zandvoort, de architectenbureaus De Biase Architecten, AG Architecten en Springtij Architecten en andere adviseurs. De stedenkundig supervisor en architect George Polman geeft een toelichting op het Voorlopig Ontwerp en het proces tot de beoogde realisatie van de bouw in 2023.

Aanmelding en informatie over de avond zelf

Wie aanwezig wil zijn bij de online informatieavond kan zich daarvoor aan melden op de website van Bad Zandvoort. Tijdens de avond zal er een presentatie plaatsvinden over het Voorlopig Ontwerp Watertorenplein door AG Architecten en wordt een toelichting gegeven over het vervolg van het proces.

Reacties

Op de website van Bad Zandvoort kunnen geïnteresseerden een formulier aantreffen, waar zij tot 13 juli een reactie of vraag kunnen achterlaten. De gestelde vragen en antwoorden komen dan binnen enkele weken beschikbaar op de website zodat iedereen de antwoorden nog eens rustig na kan lezen. Een opname van de presentatie is vanaf 9 juli ook op de website van Bad Zandvoort te bekijken.

Na de informatieavond

De gemeente zal na de informatieavond van 8 juli het Voorlopig Ontwerp eventueel aanpassen en uitwerken naar een Definitief Ontwerp, waarna de gemeente de aanvraag Omgevingsvergunning in zal gaan dienen. De verkoop start na de zomer en begin 2022 waarna ook de start van de bouw gaat plaatsvinden. De gemeente verwacht in de loop van 2023 het project op te kunnen leveren. Wie zich wil aanmelden voor de nieuwsbrief kan dit doen op de website van Bad Zandvoort.

Reacties