Digitale bewonersbijeenkomsten over de komst van de Dutch Grand Prix op 6 en 8 juli

Foto: Wim Meijer Fotografie

De Dutch Grand Prix organiseert samen met de gemeente en Zandvoort Beyond op 6 en 8 juli digitale bewonersbijeenkomsten over het evenement, de verkeersmaatregelen per wijk en hoe het proces van de doorlaatbewijzen tijdens de Dutch Grand Prix exact werkt. Na afloop van de presentatie is er de mogelijkheid om vragen te stellen aan betrokken experts die betrekking hebben op de besproken onderwerpen.

(bron: Gemeente Zandvoort)

Aanmelden

Wie zich wil aanmelden voor de digitale bijeenkomst, kan dat doen via het aanmeldformulier van de Dutch Grand Prix. Wie niet kan deelnemen aan deze online bijeenkomst, kan later nog communiceren met de Dutch Grand Prix. De digitale bewonersbijeenkomsten maken namelijk deel uit van een reeks van communicatiemomenten die de Dutch Grand Prix nog gaat organiseren.

Reeks van aanvullende maatregelen

Eerder heeft de gemeente een reeks van aanvullende maatregelen getroffen om de bereikbaarheid, leefbaarheid en veiligheid van Zandvoort tijdens de ‘Formula 1 Heineken Dutch GP 2021’ te garanderen. Volgens wethouder Raymond van Haeften zijn die noodzakelijk omdat de komst van de Formule 1 naar de badplaats een behoorlijke impact op zowel Zandvoort zelf als de regio.

Verschillende besluiten

,,We hebben verschillende besluiten genomen zodat het dorp voor bewoners en ondernemers ook tijdens dit evenement bereikbaar blijft. De gemeente kan dit echter niet alleen. We hebben daarbij de hulp van de Zandvoorters nodig. Reis bijvoorbeeld alleen met de auto als dat echt niet anders kan en dan zoveel mogelijk buiten de piekmomenten. Samen dragen we bij aan het beperken van de parkeeroverlast en drukte in het dorp, en maken we er bovenal een prachtig evenement van”, zegt Van Haeften op de gemeentelijke website.

Reacties