Amerikaans loopfietsjesmerk is op zoek naar ambassadeurs

Foto: Strider Bikes - aangeleverd

Het Amerikaanse loopfietsjesmerk Strider Bikes gaat de komende tijd op zoek naar jonge ambassadeurs die willen leren fietsen. Vorig jaar juni heeft het Amerikaanse bedrijf van deze fietsjes zich gevestigd met een Europees hoofdkwartier in Nederland.

(bewerkt persbericht Strider Bikes)

Ambassadeurs

Deze maand zoekt Strider Bikes naar ambassadeurs in de provincie Noord-Holland en dus ook in Zandvoort. Ouders kunnen hun kind tot en met dinsdag 18 februari opgeven om Strider-ambassadeur te worden. De twee winnaars krijgen allebei een loopfietsje en worden van persoonlijke fietstips voorzien. Ook mogen ze automatisch meedoen aan de allereerste nationale Strider Cup die in april wordt gehouden. Meer informatie en aanmelding kan via de website van het Amerikaans loopfietsjesmerk.

De wereld vanaf een fiets ontdekken

,,Ons doel is om de mobiliteit van jonge kinderen te vergroten en hen uit te dagen de wereld vanaf een fiets te ontdekken”, zegt Ryan McFarland in het persbericht van het Amerikaanse merk. Nederland heeft volgens McFarland een prachtige fietscultuur en is een voorbeeld voor andere landen op het gebied van fietseducatie. ,,We zijn er daarom erg trots op dat we dit eerste Europese Strider-ambassadeurschap in Nederland mogen introduceren”, zegt McFarland.

Voortgang fietsproces volgen

Meedoen is mogelijk tot dinsdag 18 februari. De week erop worden de winnaars thuis verrast. Peuters die in aanmerking komen voor het Strider-ambassadeurschap zijn tussen de 1,5 jaar en 4 jaar oud. Van de ouders van Strider-ambassadeurs wordt gevraagd één keer per maand een korte video of foto te delen met betrekking tot de voortgang van het fietsproces. Dit beeldmateriaal gebruikt Strider Bikes Nederland om andere ouders en kinderen ook te inspireren

Cookieinstellingen