Zandvoorts Museum brengt alternatief activiteitenprogramma voor de meivakantie

Foto: Jaap Koper

Het Zandvoorts Museum komt met een alternatief activiteitenprogramma voor de meivakantie, waarbij kinderen van huis uit mee kunnen doen. Eigenlijk zitten er veel creatieve dingen in, waarbij het museum rekening houdt met de beperkingen die nog steeds gelden vanwege het coronavirus.

Speurneus

Als jij een speurneus bent en houdt van een mooi voorleesverhaal en misschien wel een kleurentekening wilt maken, kan dat. Het Zandvoorts Museum heeft het allemaal voor je want we zitten alweer een tijdje thuis door het Coronavirus en dan wil je echt wel een keer iets creatiefs doen!

Kees de muis zoekt een huis

Burgemeester David Moolenburgh heeft het al gedeeld over Kees de muis die een huis zoekt. De kunstenaars Sandra Overweg en Henriet Roosmalen hebben in samenwerking met het Zandvoorts Museum een verhaal gemaakt over Kees de muis.

Kleurtekeningen

Beleef samen met Kees en zijn vriendinnetje Julia de gekste avonturen en doe je best op de kleurtekeningen. Kijk ook eens op de website van Kees. Als je wilt, mag je de kleurtekening na afloop in de brievenbus doen van het Zandvoorts Museum. Dan hangen de medewerkers van het museum die op in een speciale ruimte. Graag wel even je naam en leeftijd erop zetten.

De magische speurtocht door de 3d Virtuele tour

Er zit nog iets in het alternatieve activiteitenprogramma. Sinds kort kun je vanuit je huis een kijkje nemen in het museum. Alleen of samen met je ouders of vriendjes. Er staan vragen in over de Formule 1 tentoonstelling maar ook over Zandvoort vroeger. Want weet jij bijvoorbeeld hoe de mensen vroeger hebben geslapen? Dit alles is te zien op een speciale pagina van de website van het Zandvoorts Museum.

 

Cookieinstellingen