Zandvoortse ondernemers kritisch over bestuurscrisis in gemeente Zandvoort

Foto: Wim Meijer Fotografie

De Zandvoortse ondernemers hebben weinig op met de politieke situatie in hun gemeente en zijn erg kritisch over de bestuurscrisis in de badplaats. De ondernemers Peter Tromp en Niels Priester zijn niet echt te spreken over de politieke situatie.

(bron: NH Nieuws)

‘Crisiskabinet’

Als het voorzitter van de Ondernemersvereniging Zandvoort Tromp ligt, moet er zo snel mogelijk een ‘crisiskabinet’ komen. Die oproep doet bij NH Nieuws, waarmee hij reageert op het opstappen van de drie wethouders in Zandvoort.

‘Geen zak gedaan’

Van de Vereniging van Strandpachters klinken nog iets hardere woorden. ,,Hier waren we al bang voor. Ze hebben geen zak gedaan met die brieven”, reageert Niels Priester namens de Vereniging van Strandpachters. Voor NH Nieuws laat Priester weten dat hij het betreurt. Volgens hem zijn de wethouders en de gemeenteraad in deze kwestie niet in staat  om over hun eigen schaduw heen te kunnen stappen. ,,Ik noem dat ongelooflijk knullig en amateuristisch”, zegt Priester.

Inwrijven

Priester wrijft de Zandvoortse politiek de tekst in die op verschillende billboards in Zandvoort te zien zijn. Wat hem betreft mag de politiek zichzelf eens goed in de spiegel kijken. ,,Ik keek vandaag naar een billboard waar vanwege de coronacrisis groot op staat: houd het vol met elkaar. Nou, wij houden ons aan die oproep van de gemeente Zandvoort, maar zij zelf doen dat niet”, klinkt het uit de mond van Priester.

Cookieinstellingen