Politie doet wederom grote drugsvangst in Zandvoort

Wederom heeft de politie een grote drugsvangst gedaan in Zandvoort. Dit keer hebben politiemensen een persoon met een grote rugtas zien lopen op de Stationsstraat De agenten zijn de man achterna gegaan, omdat hij een ‘opvallend gedrag’ vertoond.

Controle

Nadat de man een personenauto instapt is hij door de politie gecontroleerd. Bij deze controle heeft de politie in totaal ruim 200 gram hennep en hasj aangetroffen. Ook zijn er ruim twintig voorgedraaide joints aangetroffen. Verder hebben de dienders een contant bedrag van ruim 900 euro aangetroffen. De verdachte is onmiddellijk aangehouden voor het bezit van softdrugs. De goederen die de man in zijn bezit heeft, is door de politie in beslag genomen. De recherche doet verder onderzoek.

Eerder een drugsvangst

Eerder deze week heeft de politie ook al een drugsvangst gedaan. Deze persoon is door de politie opgepakt omdat hij in zijn auto cash geld en meerdere telefoons in bezit heeft gehad. De man heeft volgens de politie gedealed vanuit zijn auto.

Weggegooid

Na een achtervolging waarbij de man verschillende drugs heeft weggegooid, heeft de politie de man weten aan te houden. Daarbij hebben de dienstdoende agenten 750 euro gevonden. Net als de vangst van afgelopen dinsdag heeft de recherche ook deze zaak in onderzoek.

Reacties