Week na verwoestende brand is Beach Club Tien in Zandvoort weer open

ZANDVOORT – Bas Lemmens en Beaudine Starink zagen vorige week hun strandtent Beach Club Tien afbranden en vandaag openden ze al de deuren van het bijgebouw dat nog wel overeind bleef staan.

(bron: NH Nieuws)

“Het terras staat uit, de bedden staan op het strand. Het seizoen duurt nog maar drie maanden, uithuilen kunnen we later ook nog”, aldus Bas Lemmens.

Ze hebben praktisch niet stil gezeten de afgelopen week, Bas en Beaudine. Normaal gesproken houden ze zich bezig met het runnen van een strandtent, maar de afgelopen dagen waren ze druk met de verzekering en andere zaken om hun strandtent zo snel mogelijk weer op te kunnen bouwen.

Het bijgebouw dat normaal gesproken wordt verhuurd voor feesten en partijen, is nu tijdelijk omgetoverd in het hoofdpaviljoen.

Op de plek waar de strandtent stond, is het nu praktisch leeg. Alle restanten zijn al afgevoerd en dat moest ook wel, want dinsdag wordt er een strandtent gebracht van Corendon, die ze mogen lenen tot het einde van dit seizoen.

Binnen een paar weken hopen Bas en Beaudine deze strandtent te kunnen openen. Of ze het financieel gaan redden, dat blijft nog spannend. Toch hebben ze alle hoop dat in 2021 een hele nieuwe Beach Club Tien wordt opgebouwd en klaar staat voor een nieuwe seizoen.”

Klik HIER voor de reportage van mediapartner NH Nieuws. 

Cookieinstellingen