SV Zandvoort schort trainingen op door mogelijke coronabesmetting

Foto: Jaap Koper

Na de coronabesmettingen bij de horeca gelegenheid Zzio lounge onderin bij Bouwes Palace, heeft ook de SV Zandvoort mogelijk een aantal mensen die zijn besmet met corona. Dat meldt NH Nieuws.

(bron: NH Nieuws)

Opgeschort

Het bestuur van de SV Zandvoort heeft daarom vanavond besloten om alle trainingen en oefenwedstrijden voorlopig op te schorten. Volgens voorzitter Jan van der Leden zijn een aantal jongens naar Terschelling geweest en hebben deze nu wat vage klachten. ,,Ze hebben zich laten testen en totdat we de uitslag hebben, gaan we dicht”, zegt Van der Leden tegen NH Nieuws.

Veel vrijwilligers actief

Het bestuur van de SV Zandvoort meldt tegen het regionale mediaplatform dat er er veel vrijwilligers dagelijks actief zijn bij de voetbalclub. Het is meer een preventieve maatregel, die er voor is bedoeld om niet de anderen in gevaar te brengen. Om die reden sluit de club voorlopig de deuren. Van der Leden reageert er gelaten onder. ,,Dan maar even dicht. We zitten toch nog vroeg in het seizoen. Beter voorkomen dan genezen”, zegt de voorzitter

Sushirestaurant

Vandaag is ook bekendgemaakt dat drie personeelsleden van de Sushi-restaurant Zizo Lounge aan de boulevard in Zandvoort positief zijn getest op het coronavirus. Uit bron- en contactonderzoek van de GGD is tot nu toe gebleken dat ook één gast corona heeft.

Cookieinstellingen