Giomara gaat in de wintermaanden oliebollen en snert verkopen op de Boulevard Barnaart

Foto: Jaap Koper

Vanaf halverwege oktober gaat Giomara oliebollen en snert verkopen vanuit het mobiele verkooppunt aan de Boulevard Barnaart tegen over het tankstation van Tinq. Giovanni Caffio en zijn partner Tamara van Leeuwen hebben sinds augustus de kraam van de Vlaamse friet overgenomen en willen met de winterse lekkernijen mensen trekken die lekker aan het uitwaaien zijn op de boulevard.

Giomara gaat de komende periode oliebollen en snert verkopen aan de Boulevard Barnaart

Uitbreiden

,,We hebben deze kar toch en we kijken in hoeverre we dit kunnen uitbreiden”, vertelt Giovanni. Om het allemaal mogelijk te maken, hoeft hij niets aan te passen. ,, Dat is het mooie van deze kar”, zegt hij ontspannen. Dat hij oliebollen en snert gaat verkopen ligt een klein beetje voor de hand. Giovanni is 32 jaar kok en kent de klappen van de culinaire zweep inmiddels al. ,,Het moet wel lukken. Ik ben kok en bakker”, zegt hij vrolijk.

Idee

Het idee om oliebollen en snert te verkopen is geboren, op het moment dat het wordt rustiger wordt op de Boulevard. Het idee om juist deze producten te verkopen, heeft alles te maken om de wintermaanden op de Boulevard door te komen. Giovanni denkt in een behoefte te voorzien, omdat er nergens oliebollen of snert te krijgen zijn op de Zandvoortse boulevard.

Snert in één persoonporties

,,Ik ga de snert aanbieden in één persoon porties. Dus net zoals je je patatje kunt halen, kun je ook je kopje snert halen”, zegt Giovanni. Daarbij benadrukt hij dat hij de snert op een milieuvriendelijke wijze wil gaan meegeven. Hij noemt daarbij karton. Giovanni en Tamara hebben er zin in, want ze willen ook de wintermaanden gaan draaien.

Menu’s

Voor de lekkerbekken die geen genoeg krijgen van oliebollen en snert is er ook de mogelijkheid om een menu te nemen. ,,Vanaf Donderdag serveren wij in de wintermaanden vanuit de snackwagen ook het menu van de foodtruck”, zeggen Giovanni en Tamara. De menu’s bestaan uit pizza’s of een brioche pulled pork, chicken of Jack fruit en niet te vergeten de American hotdog. Het is allemaal na te lezen op de website van Giovanni en Tamara.

Reacties

Cookieinstellingen