Sinds vandaag meer levendigheid in Zandvoorts centrum door opening terrassen

Sinds vandaag is er een meer levendigheid te bespeuren in het Zandvoortse centrum door de opening van de terrassen en met de opening van de winkels heeft dat gelijk al voor de nodige drukte heeft gezorgd. Wie in het centrum rondkijkt, ziet dat het bijna doet denken aan een levendige badplaats in het voorjaar.

Het terras bij LunchBreek

Lekker ontspannen

Een aantal Zandvoorters heeft de opening van de terrassen aangegrepen om eens lekker te ontspannen. Zandvoorter Peter Loos die in het dagelijkse leven bij de NS de treinen van het ene station naar het andere stuurt, is één van de inwoners die zicht baar geniet. ,,Ik heb geruild. Ik heb maandag gewerkt en ben nu vrij”, zegt hij zichtbaar tevreden, terwijl hij een goudgeel getapt biertje bij Laurel en Hardy op het tafeltje voor hem heeft staan.

Zandvoorter Peter Loos geniet van de opening van de terrassen in Zandvoort

Weekmarkt

De levendigheid wordt ook nog eens versterkt met de weekmarkt op het Raadhuisplein. Ook op het terras van Noble Le Tree is het een volle bezetting, net als even verderop waar ZFM Zandvoort presentator Ben Zonneveld met zijn vrouw op het terras en in het zonnetje geniet bij het Italiaanse Andrea. ,,Het genieten is nu al twee uur aan de gang”, zegt de vorig jaar onderscheiden Zonneveld. Het is een dag waar de nodige Zandvoorters maar ook de ondernemers in zowel de retail als de horeca naar hebben uitgekeken.

Ook ZFM Zandvoort presentator Ben Zonneveld is gespot op het terras

 

Hieronder nog enkele foto’s van de eerste dag

De ligbedjes bij het vernieuwde Beachclub Tien

 

Op de Rotonde bij het Badhuisplein

 

Het terras van The Corner in de Haltestraat

Filmpje

Dat de opening van de terrassen niet ongemerkt voorbij is gegaan, laat Visit Zandvoort zien. Met een filmpje waar veel Zandvoortse horecaondernemers zijn te zien, laat de badplaats zien dat de verruiming van de coronamaatregelen een klein beetje gevierd wordt.

Cookieinstellingen