Visit Zandvoort presenteert nieuw inspiratieplatform ‘Share your Experience’ voor unieke ervaringen

Foto: Charles Duijff

Om bezoekers en bewoners nu nog beter te helpen, is Visitzandvoort.nl begin juli live gegaan met ‘Share your Experience‘, waarmee dit nieuwe inspiratieplatform nog meer moet zorgen voor informatie en inspiratie. Met dit platform wil Zandvoort Marketing bewoners en bezoekers inspiratie bieden om ook de wat minder bekende pareltjes van Zandvoort te ontdekken.

(bewerkt persbericht Visit Zandvoort)

Blijvende herinneringen

Schommelen aan zee, wandelen tussen de herten of een verblijf in een themahuisje van Qurios: het zijn ervaringen waar (vooral) bezoekers vaak geen weet van hebben. Maar juist dit soort ervaringen kunnen een verblijf memorabel maken en voor een blijvende herinnering zorgen.

Delen van ervaringen

Share your Experience is de plek waar je dit soort ervaringen niet alleen vindt, maar ook met elkaar kunt delen. Iedere experience heeft de mogelijkheid om deze op te slaan in een wishlist of direct te delen via mail, Facebook of WhatsApp. Maar bezoekers van het platform kunnen zelf ook hun unieke, te gekke ervaring delen door middel van het contactformulier.

Voortdurend uitgebreid

Het Share your Experience-platform wordt voortdurend aangevuld en uitgebreid met nieuwe dingen om te doen, te zien, te proeven en te beleven. Op dit moment zijn er ruim 20 experiences verzameld en voorzien van een korte omschrijving en praktische informatie als de locatie en eventuele kosten. Bekijk het platform zelf via www.visitzandvoort.nl/shareyourexperience of scan de QR-code.

Cookieinstellingen