Gratis meekijken F1-seminar over slim onderhoud in de autosport met Jan Lammers

Foto: Marketing & communicatie Velsen

In aanloop naar de Formula 1 Dutch Grand Prix organiseren Techport, OV IJmond, de gemeente Velsen en Citymarketing Velsen | .IJmuiden op dinsdag 31 augustus een seminar over slim onderhoud in de autosport.

Gratis meekijken via YouTube
Te gast is oud-Formule 1-coureur Jan Lammers, die op dit moment sportief directeur van de Dutch Grand Prix en analyticus bij NOS Studio Sport is. Het seminar in het BUKO Stadion van Telstar zit vol, maar fans van autosport en techniek kunnen gratis meekijken via YouTube.

Jan Lammers gaat in op het gebruik van data en andere slimme technieken in de autosport. Want welke rol speelt slim onderhoud in het steeds efficiënter inzetten van de raceauto’s? En is hierin ook een koppeling te maken naar de maak- en onderhoudsindustrie in de IJmond?

De oud-coureur vertelt natuurlijk ook over de Formula 1 Dutch Grand Prix die drie dagen later van start gaat. Het is 36 jaar geleden dat de race voor het laatst werd gereden op het circuit van Zandvoort. Veel fans kijken er naar uit, vooral omdat Max Verstappen het geweldig doet in de strijd om het wereldkampioenschap.

De livestream van het seminar Slim onderhoud dé winnende factor in autosport begint dinsdag 31 augustus om 15.55 uur. Het programma duurt ongeveer een uur. Gratis meekijken kan via onderstaande link

Reacties