Steun voor Liam levert genoeg geld op voor medicijn Zolgensma

Foto: Liam - Instagram

Via een Instagram bericht laten de ouders van Liam weten dat het geld bij elkaar is, om hun zoon het medicijn Zolgensma te geven voor zijn spierziekte SMA 2. Er is de nodige actie gevoerd om het geld bij elkaar te krijgen, waarbij onder meer André van Duijn en sportief directeur van de Dutch Grand Prix Jan Lammers een oproep hebben gedan om geld te geven.

Acties

Ook heeft Joey Baan van Slagerij de Halte een actie gehouden, waarbij mensen een broodje hamburger hebben kunnen kopen, waarbij de opbrengst is gegaan naar het zieke mannetje. Sociaal bewogen Zandvoorter Willem van der Sloot heeft met zijn scooter en een levensgrote poster op zijn windscherm gevraagd om aandacht te vragen. Een collega van moeder Kate heeft geld op proberen te halen door een flinke wandeling te maken. Monique Barner heeft geprobeerd 100 kilometer proberen af te leggen, maar is na 80 kilometer gestopt. Geld heeft ze wel opgehaald.

Media aandacht

Daarnaast hebben ook mediapartners NH Nieuws en Zandvoort Inside aandacht besteed aan de zieke Liam. In het dorp is er naast de actie van Slagerij de Halte ook actie gevoerd door mensen die het lot van Liam hebben aangetrokken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Liam (@steunliamtegensma2)

Reacties