Bernhard en circuitdirecteur laten handen wapperen bij grote schoonmaak circuitgebied

Foto: Nico Stammis

De bezoekers die deze ochtend in Zandvoort een frisse neus hebben gehaald op de Boulevard Barnaart, zijn in ieder geval Prins Bernhard jr. en Robert van Overdijk tegengekomen, waarbij het tweetal zichzelf heeft uitgerust met knijpers om het zwerfaval weg te halen. Zowel de eigenaar van het circuit als de algemeen directeur hebben Formule 1 coureur Sebastian Vettel als voorbeeld genomen.

Vettel gaat Bernhard en Van Overdijk voor

De Formule 1 coureur die zelf afgelopen week in de badplaats al meerdere malen is gesignaleerd, heeft dat eerder gedaan bij de Britse Grand Prix. De viervoudig wereldkampioen heeft daar de organisatie ook een handje geholpen met het opruimen van het afval die de bezoekers daar hebben achtergelaten.

Dat idee hebben van Bernhard en Van Overdijk direct overgenomen. Na alle loftuitingen over het organiseren van de Dutch Grand Prix, nemen de twee ook de verantwoordelijkheid om Zandvoort weer enigszins schoon achter te laten. Het is onbekend hoe de gemeente Zandvoort hierop heeft gereageerd, maar burgemeester David Moolenburgh zal wellicht deze actie kunnen waarderen.

Reacties

Cookieinstellingen