Burendag in Zandvoort-noord

Foto: DE

In Zandvoort Noord wordt dit jaar weer Burendag gevierd. Op Zaterdag 25 september op het Flemingplein wordt om 11.00 uur gestart met twee activiteiten.

(bron: Zandvoort Inside)

Vrijwilligers bakken wafels voor burendiensten. In Zandvoort helpen we elkaar veel. Om dit nog meer te stimuleren en de helpers te bedanken bakken we “Wafels voor een Burendienst”. Voor wie een burendienst doet (of gaat doen) zijn er kaartjes; deze kunnen worden ingevuld en voor ieder kaartje kun je een verse wafel krijgen op het plein. Zo krijgen we een mooie slinger van Zandvoortse Burendiensten.

Tevens wordt er om 11.00 uur gestart met een vervolg op de Burendag van vorig jaar: Clean UP Challenge. Buurtbewoners gaan samen wandelen en zwerfafval opruimen met een grijpstok. Spaarnelanden levert de grijpstokken en handschoenen en heeft speciaal voor deze wandelaars een pas aan Pluspunt geschonken van de afvalcontainer. Op deze manier kunnen de zakken direct in de container achter gelaten worden. Het wandelen is niet alleen gezellig maar levert ook een schone buurt op.

Er is koffie, thee en er worden wafels gebakken. Kom gezellig langs, kinderen zijn welkom om mee te doen. Heeft u geen flyer met kaartje in de bus ontvangen? Wij hebben die dag nog kaartjes voor Burendiensten die ter plekke kunnen worden ingevuld.

Reacties