Voetjes van de vloer tijdens Fooienfeest Pluspunt Zandvoort

Foto: Pluspunt

Afgelopen vrijdag, 24 september, was het tijd voor het jaarlijkse Pluspunt Fooienfeest waarin alle Pluspunt vrijwilligers, die zich zo belangeloos inzetten voor hun mede-dorpelingen, in het zonnetje werden gezet. Na anderhalf jaar was het hoogtijd om weer eens met z’n allen (nog net op 1,5m) de bloemetjes buiten te zetten.

Er waren uiteenlopende activiteiten zoals een bunkerwandeling o.l.v. boswachter Gerard Scholten, werden er prachtige schilderijen gemaakt bij het atelier van Donna Corbani, was het érg gezellig tijdens de wijnproeverij bij Wijn aan Zee en gaf Jelle Attema in het Raadhuis een lezing over Geluidsdragers.
OOk werd er Encaustuc art gemaakt o.l.v. Margret Broertjes, liet Astrid Helmich vrijwilligers heerlijk ontspannen met een Voetreflex of hand/arm massage., wreden er vogelhuisjes gepimpt o.l.v. Jolanda Meier, iwerd er een puzzel-fietstocht gereden van 25 km verzorgd door Behind the Beach, werd er menig pijl afgeschoten tijdens het Boogschieten op Center Parcs en verzorgde de KNRM een spectaculaire vaartocht.
Daarna was het tijd voor een hapje, drankje en dansje bij Pluspunt. Catering werd verzorgd door Rabbel, Slagerij de Halte en ijssalon Luciano’s.  Met de live muziek van  collega Linda gingen de voetjes van de vloer. Echt een geslaagde dag.

Wil jij volgend jaar dit feestje ook meemaken? Dat kan! Meld je aan als vrijwilliger en doe met ons mee. Bel even met de receptie van Pluspunt en vraag naar Luciana van de Manakker of Marike Langeveld 023-5740330

Reacties