Spartan Kidsrun op zonnig terrein bij circuit Zandvoort

Zandvoort was dit weekend niet alleen een zonnige-, maar vooral ook een sportieve Badplaats. Op 9 en 10 oktober 2021 vonden er de SPARTAN-races plaats. In dit artikel foto’s en film van de Spartan Kidsrun, die werd gehouden bij het circuit van Zandvoort.

Tekst, foto’s en film Charles Duijff

Ons artikel omtrent de Spartan races voor volwassenen wordt voorbereid door collega Wim Meijer, die op zondag 10 oktober afbeeldingen maakte van de sportieve activiteiten.

Voor energieke beelden van 3 afzonderlijke leeftijdscategorieën van kinderen die meededen aan de Spartan Kidsrun verwijs ik naar het openingsfilmpje. Het evenement startte met de oudste deelnemers in de leeftijd van 11 tot en met 15 jaar. Zij gingen voor de afstand van 3.200 meter. Er waren volop vrijwilligers aanwezig om de kids bij te staan bij het nemen van de diverse obstakels. (hieronder het team vrijwilligers)De oudste categorie kon de hordes meestal zelf nemen. Er waren 14 tot 17 obstakels te overbruggen. De redactie van nieuws.nl kon niet tijdig bij elke hindernis aanwezig zijn, maar van enkele klimbouwwerken treft u vooral ook in het filmpje treffende beelden. ‘Ain’t no mountain high enough’ zelfs niet voor de kleinsten.Vele ouders gewapend met hun mobieltje trachtten het parcours mee te lopen voor foto’s en/of een filmverslag. Maar voor de allerkleinsten waren sommige obstakels toch iets te hoog. Meerennende vaders en moeders hielpen dan een handje! Dat kunt u vooral ook in het filmpje zien. Hieronder in willekeurige volgorde nog enkele foto’s…Geniet ervan en lees/bekijk ook het verslag van 10 oktober over de volwassen deelnemers aan de Spartan Races Steenwerpen…zoek de steen

—-

 

Reacties

Cookieinstellingen