“Max op 1”: Danny van den Braak komt met single over Max Verstappen

Hoezo ‘Max Verstappen gekte’?  Zandvoort siddert nog na, na de eerste Formule 1 race sinds bijna 4 decennia met Max Verstappen als glorieuze winnaar. En nu, met nog 5 races op het programma, staat onze landgenoot op de eerste plaats voor het Wereldkampioenschap met een voorsprong van 12 punten op 7-voudig wereldkampioen Lewis Hamilton. Reden genoeg voor ‘Max-gekte’

Dat vertaalt zich onder andere in een stormloop op de toegangskaarten voor de volgende Dutch Grand Prix, in de verkoop van Red Bull shirtjes, petjes en andere artikelen waar uitbundig het gezicht van Max staat afgebeeld, en nu ook in de muziek, in de vorm van een rasechte Max Verstappen hit van de hand van Danny van den Braak.

Toen Danny op de tribune zat tijdens de Formule 1 race in Zandvoort, schoot hem het liedje “Der Noordseekuste” van Klaus & Klaus door het hoofd, en kort daarna had hij al een tekst in gedachten. Toen hij weer was bijgekomen van de prachtige overwinning van Max Verstappen in eigen land pakte hij de pen, zocht het nummer op en kwam op het origineel uit van The Dublinners. Deze hadden een Mega hit met “The Wildrover”. Danny schreef een passende tekst op dit nummer over Max Verstappen met als titel “Max op 1”

Toen het nummer klaar was heeft Danny het nummer naar Rob Kamphues gestuurd. Rob Kamphues liet een stuk van het nummer horen aan Robert Doornbos in zijn programma “Crashen in de keuken” dus een mooiere start voor dit nummer kon Danny niet krijgen.

Nu dus ook op Zandvoort.Nieuws.nl. Welnu, dan kan de hit-status zeker niet uitblijven. Klik op de hoofdfoto bovenaan dit bericht voor “Max op 1”

Reacties

Cookieinstellingen