GroenLinks Zandvoort maakt kandidatenlijst en programma bekend voor gemeenteraadsverkiezingen 2022

Karim el Gebaly
Foto: GroenLinks Zandvoort

Afgelopen zaterdag heeft de algemene ledenvergadering van GroenLinks Zandvoort en Bentveld plaatsgevonden en de kandidatenlijst bekendgemaakt voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022.

De lijst wordt aangevoerd door Karim el Gebaly (28). Naast vertrouwde gezichten, staan er ook wat nieuwe gezichten op de lijst. De Lijst voor Zandvoort ziet er als volgt uit:

  1. Karim el Gebaly
  2. Jurre Keuning
  3. Nikkie van Essen- Herbrink
  4. Bastiaan Toorenent
  5. Marelva de Bruin
  6. Esther Booi
  7. Feico Koper
  8. Margot Kenter
  9. Carel Hulshof
  10. Chantal van der Mije

Hoofdpunten Programma
GroenLinks Zandvoort en Bentveld wil zich de komende vier jaar inzetten om het dierenwelzijn in de gemeente te verbeteren, de openbare ruimte groener en toegankelijk te maken, wonen in Zandvoort te versterken voor jong en oud en wil ervoor gaan zorgen dat kinderen niet langer in armoede opgroeien. Daarbij gaat GroenLinks Zandvoort door met zich in te zetten om de lokale democratie te versterken. Er moet meer focus op het samen en algemeen belang komen. Tot slot wil GroenLinks de ingezette weg op het gebied van duurzaamheid doorzetten en streven we naar een klimaat neutraal Zandvoort in 2040. Het complete programma zal op een later tijdstip naar buiten worden gebracht.

Reacties

Cookieinstellingen