Booster zonder afspraak bij Schiphol

Foto: Wim Meijer Fotografie

Op de XL-locatie in Badhoevedorp (P4 Lang Parkeren, Schiphol) kunnen 18+’ers vanaf donderdag 13 januari zonder afspraak de corona boosterprik halen. Voor een 1e of 2e coronavaccinatie konden mensen al langer zonder afspraak op de vaccinatielocaties in Kennemerland terecht.

Nu steeds meer mensen hun booster hebben gehaald, ontstaat er ruimte om te boosteren zonder afspraak. GGD Kennemerland hoopt dat de vrije inloop de drempel verlaagt om de booster te halen. Op korte termijn zullen ook andere locaties volgen. Wanneer dat het geval is, worden ze aan de coronavaccinatiepagina toegevoegd. Momenteel is vrije inloop alleen mogelijk in Badhoevedorp.

Capaciteit inloop beperkt
Op dit moment is de ruimte voor de vrije inloop beperkt. Aan iedereen wordt daarom gevraagd voor bezoek even onze Twitter-pagina te bezoeken om te kijken of de capaciteit niet bereikt is. Dit zullen wij daar altijd aangeven.

Openingstijden
De vaccinatielocatie in Badhoevedorp bij P4 Lang Parkeren, Schiphol is elke dag van de week geopend. De openingstijden van de inloop boostervaccinatie staan op: ggdkennemerland.nl/coronavaccin.

Belangrijk om te weten

  • Voor een boosterprik moet je 18 jaar of ouder zijn.
  • Kom je zonder afspraak? Check dan altijd vooraf de actuele informatie en openingstijden op ggdkennemerland.nl/coronavaccin.
  • Had je al een afspraak gemaakt? Vergeet dat niet te melden op de vaccinatielocatie. Je afspraak wordt dan uit het systeem gehaald.
  • Maak je liever een afspraak? Dat kan via www.coronavaccinatie-afspraak.nl.
  • Er moet minimaal 3 maanden zitten tussen de boosterprik en de laatste (basis)vaccinatie óf een doorgemaakte coronabesmetting.
  • Je kunt de boostervaccinatie twee weken voor of twee weken na een eventuele griepprik halen.
  • Meer info: ggdkennemerland.nl/coronavaccin

 

Reacties

Cookieinstellingen