Annemieke Lantman (VVD) vertrekt als raadslid

Annemieke Lantman en fractievoorzitter Sven Drommel
Annemieke Lantman en fractievoorzitter Sven Drommel
Foto: VVD / Zandvoort Inside

ZANDVOORT – Annemieke Lantman vertrekt als raadslid voor de VVD  en wordt opgevolgd door Cisca Nederlof. Wegens omstandigheden is Annemieke door haar familiebedrijf gevraagd om tijdelijk de bestuurstaken weer op te pakken. Dit betekent dat de combinatie van het raadswerk en haar bestuursfunctie niet goed valt te combineren.

Tot haar grote spijt heeft Annemieke haar ontslag in moeten dienen voor haar functie als gemeenteraadslid in Zandvoort. Annemieke: “Ik bedank de inwoners van Zandvoort en in het bijzonder diegene die hun vertrouwen in mij hebben uitgesproken. Ik wens daarnaast het mooie Zandvoort al het goede toe. Met een gerust hart laat ik uw belangen over aan de VVD-fractie in Zandvoort.”

De fractie bedankt Annemieke voor haar inzet en gaat haar enthousiasme en bevlogenheid missen. De fractie heeft begrip voor de keuze van Annemieke en wenst haar veel succes.

Door het vertrek van Annemieke komt haar raadszetel vrij. De VVD-fractie is verheugd dat Cisca Nederlof deze taken overneemt en raadslid wordt namens de Zandvoortse VVD. Cisca was tot voor kort werkzaam bij Holland Casino. Cisca heeft met haar expertise op het gebied van HR oog voor teamvorming en organiseren. Zij wil graag bijdragen om ons dorp nog aantrekkelijker te maken voor zowel inwoners als ondernemers en toeristen.”

Cookieinstellingen