LED verlichting in straten Zandvoorts centrum

Foto: Gemeente Zandvoort

ZANDVOORT – De gemeente Zandvoort investeert in LED verlichting om het energieverbruik te verlagen. Van 7 november tot en met 11 november 2022 wordt daarom de straatverlichting in het centrum van Zandvoort en omgeving vervangen.

Het gaat om de volgende straten: Van Ostadestraat, Nieuwstraat, Hulsmanstraat, Hobbemastraat, Diaconiehuisstraat, Van Ostadestraat, Swaluëstraat, Stationsstraat, Spoorbuurtstraat, Oosterparkstraat en de Marnix van Sint Aldegondestraat.

Aannemer Van Gelder zorgt ervoor dat de straatverlichting LED lampen krijgen. De werkzaamheden vinden plaats van maandag tot en met vrijdag tussen 07.30 en 16.00 uur.

Gevolgen voor bereikbaarheid
Het vervangen van een lamp duurt ongeveer 15 minuten. Het kan zijn dat het verkeer er even hinder van heeft. Op doorgaande wegen kan het verkeer met behulp van verkeersregelaars de werkzaamheden passeren. Wanneer men in de woonstraten aan het werk is, wordte de straat indien nodig korte tijd afgesloten met een hek.

Het kan zijn dat het opvalt dat er ander licht schijnt bij u in de straat/buurt. LED verlichting ziet er anders uit en daar moeten sommige mensen aan wennen.

Lees meer op de pagina Groot onderhoud openbare verlichting.

Cookieinstellingen