Aankomst Sint Haarlem: Goedheiligman nam voor het eerst doventolk mee: Zo trots!

Zondag 13 november 2022 kwam Sinterklaas in Haarlem aan en nam voor communicatie met kids en ouders, opa’s oma’s en begeleiders voor het eerst een doventolk mee. ‘Ik ben zo trots’ riep de goedheiligman vanaf het bordes van het Haarlemse Stadhuis.

Tekst en film Charles Duijff (klik op onderstaande afbeeldingen voor uitvergroting)

De aankomst van Sinterklaas in Haarlem werd sowieso een groot feest. (vele foto’s zie link naar artikel onderaan). Extra fijn was het voor klein of groot met gehoorproblemen, dat Sinterklaas zich gesteund voelde door een professionele doventolk. (dame links op de openingsfoto). Het was toevallig ook nog een vaste hulp van Sinterklaas, die behalve pepernoten méér noten op haar zang had. Zo probeert Sint zoveel mogelijk te doen, om er voor iedereen een zo mooi mogelijk feest van te maken.

Op de Grote Markt werd een prachtig Sint-evenement georganiseerd, waarvoor complimenten aan de organisatoren! Bijzondere kunstjes als acrobatiek Piet moet je ‘jong leren’ !! Hierna enkele gezellige afbeeldingen, maar vergeet niet de link onderaanaan te klikken… >130 foto’s

Zonnige aankomst Sinterklaas in Haarlem zondag 13 november 22

Cookieinstellingen