Sprookjestaferelen vooraf aan opening Zandvoortse IJsbaan

Zandvoort veranderde zaterdag 17 december 2022 in een betoverend Sprookjesdorp. Ik lieg echt niet, als ik vertel dat óók Pinokkio er rond liep. Ook Kapitein Haak hield de gemoederen bezig en ik kreeg behalve de Gelaarsde Kat een echte wolf op mijn pad!

Tekst, foto’s en film Charles Duijff (klik op onderstaande afbeeldingen voor uitvergroting) Bekijk ook het openingsfilmpje met geluid!

Hieronder een impressie van de Sprookjesfiguranten en van de IJsbaan. Onderaan dit artikel treft u een websitelink naar alle foto’s genomen op zaterdag 17 december 2022 (hieronder tijdens voorbereiding opmaak figuranten) Gezellig op terras Grote boze Wolf Pinokkio loog er weer aardig op losOp zich een sprookjes-dametje Beauty & The Beast ??? Twee beautiesDe Gelaarsde Kat Bij de IJsbaan Kapitein HAAK In de Protestantse Kerk werd voor de kinderen een poppenkastvoorstelling gegeven (zie ook openings filmpje)ZANGGROEP op terras Kerkplein en daaraan vooraf op de Grote KrochtIn de Zandvoortse St. Agathakerk heeft Cees Roos een aantal van zijn Kerststallen voor bezichtiging beschikbaargesteld. Deze zijn te bezichtigen op Woe 21/28 dec van 13:30 -15:30 en Zat Zo en Ma 25/26 dec van 11:30 – 13:30 uur In het nieuwe jaar op 4 en 11 januari 2023 van 13:30 tot 15:30 uur Hieronder stal van de St Agathakerk zelf

KLIK HIER voor ALLE FOTO’s 17 december 2022

 

 

Cookieinstellingen