Kerstbomenactie in Zandvoort en Bentveld

Foto: Spaarnelanden

ZANDVOORT / BENTVELD – Samen met de gemeente Zandvoort organiseert Spaarnelanden in januari weer de jaarlijkse kerstbomenactie. Op 3 locaties in Zandvoort en Bentveld kunnen kerstbomen worden ingeleverd. Kinderen tot en met 15 jaar ontvangen daar € 0,50 per ingeleverde boom, en maken daarnaast kans op een cadeaubon. De ingeleverde kerstbomen worden verwerkt tot compost en snippers voor wandelpaden.

De kerstbomen kunnen worden Ingeleverd op woensdag 11 januari 2023,  van 13.00 tot 16.00 uur op onderstaande locaties:

  • Spaarnelanden locatie Zandvoort – Remise Kamerlingh Onnesstraat 20, Zandvoort
  • Schuitengat achter Dirk van den Broek in Zandvoort
  • Bramenlaan ter hoogte van de Bodaan in Bentveld

De winactie
Kinderen t/m 15 jaar ontvangen per boom € 0,50 en een lootje, waarmee ze kans maken op een cadeaubon van € 10,00.  De gemeente Haarlem looft daarnaast nog een Superprijs uit voor een Haarlemse klas, die een excursie naar keuze mag maken. Wie ouder is dan 15 jaar mag natuurlijk ook kerstbomen inleveren, maar ontvangt geen lootje en € 0,50.

Alle winnaars worden op 20 januari 2023 bekend gemaakt op de website van Spaarnelanden. Deelnemers kunnen vanaf die dag zelf kijken of ze hebben gewonnen. Wie in de prijzen is gevallen, kan een mailtje sturen naar [email protected] met naam, adres, telefoonnummer en een foto van het winnende lot.

Cookieinstellingen