Zandvoort Business Ladies (ZBL) viert éénjarig bestaan

Foto: aangeleverd voor publicatie

Het Zandvoortse vrouwenondernemersnetwerk Zandvoort Business Ladies (ZBL) bestaat op 8 maart 1 jaar. Dit viert het jonge netwerk met een netwerkevent op Internationale Vrouwendag. ZBL ondersteunt en faciliteert vrouwelijke ondernemers, freelancers en zzp-ers met het opstarten en het promoten van hun business.

Samen met haar leden viert ZBL haar éénjarig bestaan met een inspirerend netwerkevent op een bijzondere locatie. Met de aftrap vorig jaar bij Wijn aan Zee, wordt er ook voor dit jaar een grote opkomst verwacht. Ditmaal is de locatie Rabbel, gelegen aan het Louis Davids Carre 1 in Zandvoort. “We vonden het vorig jaar zeer toepasselijk om juist op Internationale Vrouwendag dit netwerk op te richten. We zijn nu een jaar verder en hebben diverse succesvolle bijeenkomsten met onze leden gehad. We hopen dat we ons netwerk kunnen uitbreiden met nog meer vrouwelijke ondernemers,’’ aldus Sheila Truder, één van de oprichters van ZBL.

Naast alle vrouwelijke ondernemers die al lid zijn, zijn ook aspirant ondernemers uitgenodigd die geïnspireerd willen worden door andere ondernemers. Het netwerkevent bestaat uit een workshop, gehouden door coach Abigail Hall, waarbij je wordt uitgedaagd
om uit je comfortzone komen, geïnspireerd op Griekse Godinnen met aansluitend een netwerkborrel met muziek.

Het netwerkevent is voor € 17,50 te bezoeken, aanmelden kan via [email protected]

Woensdag 8 maart van 19.30 uur tot 00.00 uur.

Locatie Rabbel: Louis Davids Carre 1 Zandvoort. (Gelegen naast de bibliotheek en boven de parkeergarage)

Reacties

Cookieinstellingen