Buurtfeest Zandvoort Nieuw-Noord wordt cadeau aan de buurt

Brace
Brace
Foto: Aangeleverd

ZANDVOORT – Na maanden van hard werken en voorbereiding is Buurtfeest Zandvoort Nieuw-Noord nu klaar om te beginnen. De organisatie is blij met de samenwerkingen tussen organisaties binnen en buiten de buurt, sponsors en de hulp van buurtbewoners. Het hoofddoel was om te verbinden en dat is meer dan gelukt.

Het Buurtfeest Zandvoort Nieuw-Noord vindt plaats op zaterdag 27 mei in de Flemingstraat van 10:00 tot 20:00 uur. Er is een divers programma samengesteld met veel leuke onderdelen voor jong en oud. Zo is er een kofferbakmarkt, informatiemarkt, koffieconcert met het Ampzing genootschap en Lynn Mea met gratis koffie, thee en lekkers verzorgd door Pluspunt, een openlucht bingo met als hoofdprijs 2 x weekendkaarten voor Historic GranPrix!, gratis suikerspin en een kindershow van Clown Peppino zijn.

Daarnaast zijn er ook workshops van DJ Ladymix en 55+ Dans van Conny Lodewijk en een panna knock-out Arena in samenwerking met Sport Service, Jongerenwerk en Fonds Sport en Cultuur. Het programma bevat ook live muziek mert o.a. zanger Brace, Mike Daane, DJ Ladymix en DJ Feestmeneer.

De organisatie is nog op zoek naar vrijwilligers om te helpen tijdens het evenement. Vrijwilligers kunnen zich aanmelden via [email protected].

De officiële opening van het evenement isl om 10:00 uur in aanwezigheid van wethouder Gert-Jan Bluijs en Zandvoort Inside Voorzitter Roy van Buuringen. Het programma is geheel terug te vinden op www.zandvoortinside.nl/buurtfeest. Binnenkort wordt er in de buurt ook een programmaboekje verspreid.

Cookieinstellingen