Radio ZFM 16 juni live op het circuit met twee ‘oldtimer-presentatoren’

Foto: Willem Bruist

Aankomend weekend tijdens The Historic Grand Prix zendt het lokale radiostation ZFM-Zandvoort vanaf 10:00 uur gedurende 7 uur live uit vanaf het Zandvoortse circuit. De eerste twee radio-uren vrijdag zijn twee historische Boys ‘Back in Town’ en altijd ‘in de race’ voor gezelligheid, lekkere muziek, humor en natuurlijk interviews met diverse gasten. Ze worden bijgestaan door Gerrie Rutte, die altijd zorgt voor de juiste banden (absoluut een PlusPunt, vraag maar aan Max….!!!).

Flyer Willem Bruist, tekst Charles Duijff, onze kanjer: Gerrie Rutte

Historische- en nu en dan hysterische presentatoren en hun assistente, wanneer de race-bolides van ‘ooit’ voorbij scheuren met natuurlijk het nodige volume. Misschien komen er wel filmsterren voorbij, dan beleven we een unieke Brad-Pitt-stop… Op Tarzan vanuit zijn bocht hoeven we niet te rekenen, die drinkt de laatste tijd teveel bier, of soortgelijk “bocht’…..

Normaliter op vrijdagmorgen:

Willem Bruist, Charles Duijff en Gerrie Rutte presenteren normaliter 1 x per veertien dagen op vrijdagmorgen tussen 10:00 en 12:00 uur hun programma ‘The Boys are Back in Town’ Gerrie betreedt altijd de studio met “O boy, o boy, wat wordt het weer gezellig” zodat The Boys de titel van het programma niet hoefden aan te vullen met haar naam…, dat doet Gerrie dus altijd spontaan…. Bekend is dat The Boys niet zonder haar kunnen…..

Het drietal improviseert tijdens hun uitzending, d.w.z. een vaste ‘format’ hebben ze niet. Willem zorgt altijd voor gevarieerde- en smaakvolle muziek en niet te vergeten veiligheid…, Charles gaat voor een aantal ’typetjes’ in de uitzending en dankzij Gerrie komt informatie over actuele zaken in Zandvoort voorbij, waaronder informatie van “Plus Punt’

KLIK HIER voor de website van Pluspunt

KLIK HIER voor de website van ZFM Zandvoort

Cookieinstellingen