Gemeente Zandvoort verstuurt doorlaatbewijzen Formule 1

Foto: Wim Meijer Fotografie

ZANDVOORT – Eind augustus komt de Formule 1 weer naar Zandvoort. Ook dit jaar zullen de toegangswegen naar de badplaats worden afgesloten voor auto’s, motoren en ander gemotoriseerd verkeer. En ook dit jaar ontvangen inwoners van Zandvoort en ondernemers die hiervoor in aanmerking komen een ‘doorlaatbewijs’. Deze sticker plakt men achter uw voorruit om tussen donderdag 24 augustus 05:00 uur en zondag 27 augustus 23:00 uur het dorp in te kunnen.

(bron: Gemeente Zandvoort / foto: Wim Meijer Fotografie)

De doorlaatbewijzen zijn uiterlijk 25 juli verzonden. Als inwoner of ondernemer in Zandvoort ontvangt men het automatisch als het kenteken bij de gemeente bekend is. Dit is het geval als men een geldige parkeervergunning op kenteken heeft. Of als het kenteken in Zandvoort geregistreerd staat (de ‘RDW-registratie’).

Nog niet ontvangen?
Hebt u nog geen doorlaatbewijs ontvangen? Dan is uw kenteken niet bekend bij de gemeente. Bijvoorbeeld omdat u geen parkeervergunning op kenteken heeft én uw motorvoertuig niet in Zandvoort geregistreerd staat. Dan vraagt u het doorlaatbewijs zelf aan via de website Doorlaatbewijs.nl.  Dit doet u voor 6 augustus 2023.

Op de webpagina Doorlaatbewijs.nl/kentekencheck kunt u controleren of u het doorlaatbewijs automatisch krijgt of dat u deze zelf moet aanvragen.

Voor meer informatie en veel gestelde vragen en antwoorden over het doorlaatbewijs, zoals wie hiervoor in aanmerking komt, kunt u terecht op de website F1vraag.nl.

Cookieinstellingen