Kerst vier met Zandvoort Inside in Rabbel

Foto: Zandvoort Inside

ZANDVOORT – Zandvoort Inside nodigt iedereen uit om de feestelijke kerstsfeer te omarmen tijdens een bijzondere avond in Rabbel op 15 december. Het belooft een avond vol kerstvreugde te worden, met spannende activiteiten en live-entertainment.

Het evenement zal beginnen met het eerste onderdeel om 18:00 uur en dit duurt tot 19:00 uur, waarbij gasten de kans krijgen om voor slechts €13,50 te genieten van een saté menu ( Friet, Sla en saté ) . Om te reserveren voor de maaltijd of om een plekje te bemachtigen voor de kerstbingo, kunt u contact opnemen met Rabbel via [email protected] of bellen naar 023-7430964. Wees er snel bij, want er is slechts ruimte voor 50 gasten, en vol is vol!

Na die tijd kom je nog meer in de kerstsfeer, met de eerste ronde van de kerstbingo die om 19:30 uur begint. Tijdens de bingo en de loterij maken deelnemers kans op een scala aan geweldige prijzen die zijn gesponsord door lokale ondernemers, allemaal passend binnen het kerstthema.

De avond wordt verder verzorgd door het getalenteerde muziek duo Maral en Daan, dat een betoverend optreden zal geven. En om de feestelijke sfeer compleet te maken, zal onze DJ de dansvloer vullen met kerstmuziek, zodat gasten kunnen swingen en plezier kunnen maken.

Voor het volledige programma en meer informatie over het evenement, kunt u terecht op www.zandvoortinside.nl/kerst.

  • De kosten voor de bingo kaarten bedragen 5 euro per stuk, en een lot voor de loterij kost 1 euro
Cookieinstellingen