Tentoonstelling ‘Ons speelgoed’ in Zandvoorts Museum

Foto: Zandvoorts Museum

ZANDVOORT – Vanaf 12 januari 2024 organiseert het Zandvoorts Museum een tentoonstelling voor jong en oud. Veel mensen van in en rond Zandvoort brachten bijzonder speelgoed met een verhaal.

Wat is er te zien?
In de presentatie een enorme variatie aan speelgoed. Denk aan de houten puzzels, de teddyberen en de treinen van lang geleden. Maar ook aankleedpoppen met kleertjes, barbies en dinky toys.

Een ruimte met een opstelling van My little pony met zoet gekleurde huisjes. Een nostalgische circustent van Playmobil met clowns, hoepels en piepkleine hondjes. Er worden stillevens gemaakt van het prachtige speelgoed. Er is zoveel te zien! Kom kijken en loop door de magische ruimtes heen met kinderen en kleinkinderen.

De kleintjes kunnen ook naar het Kees de Muis speelhuis op zolder. Er is ook een ruimte beneden, waar ze lekker met lego kunnen bouwen. Leuk om te doen: de wonderdeurtjes speurtocht, waarin je spelenderwijs kennis opdoet van typisch Zandvoortse feiten. Ook zijn er tijdens de krokusvakantie speciale middagen met poppenkast en voorlees verhalen.

Kom fijn naar het museum om te genieten van ‘Ons speelgoed’. Tot slot de slagzin van Lego: “je verbeelding is de enige beperking”.

Cookieinstellingen