Kick-off Pride at the Beach 2024 in Amsterdam Beach Hotel

Foto: Ebru van der Ploeg - aangeleverd

ZANDVOORT – Op maandag 18 maart vindt de officiële kick-off plaats van Pride at the Beach 2024. Tijdens deze avond wordt een presentatie gegeven over het evenement dat op 28, 29 en 30 juli voor het achtste jaar op rij terugkeert naar Zandvoort.

Vanaf 19.00u zijn de deuren geopend, om 19.30u begint de Kick-Off. Na de presentatie is er ruimte om in gesprek te gaan met de organisatie en met elkaar, om te netwerken en te brainstormen, dat alles onder het genot van een borrel en een hapje. De verwachte eindtijd is 21.00u. De kick-off van Pride at the Beach vindt  plaats bij het Amsterdam Beach Hotel, een van de partners van het eerste uur.

Tijdens de kick-off maakt de organisatie in grote lijnen het  programma voor komende editie bekend. Daarnaast worden de ambassadeurs gepresenteerd. Ook wordt ingezoomd op het thema van dit jaar: TOGETHER, en waarom daar juist nu voor gekozen is.

Netwerkmoment
Iedereen die geïnteresseerd is, is van harte welkom. Deze avond wordt ook gezien als een netwerkmoment om mee te denken en ideeën uit te wisselen over komende editie van het grootste door Zandvoorters zelf georganiseerde meerdaagse evenement.

Bij Pride at the Beach wordt veel waarde gehecht aan het creëren van een gemeenschapsgevoel, waarbij ernaar wordt gestreefd dat het evenement wordt gedragen door zowel mensen van  binnen als van buiten de regenbooggemeenschap.

De Gemeente Zandvoort ziet Pride at the Beach als een belangrijk evenement. Burgemeester David Moolenburgh en wethouder Lars Carree zullen dan ook beide aanwezig zijn tijdens de kick-off.

Aanmelden voor de kick-off bijeenkomst is niet verplicht.

Cookieinstellingen