Gemeente Zandvoort organiseert informatieavond plannen Badhuisplein

Foto: Gemeente Zandvoort

ZANDVOORT – Op dinsdagavond 19 maart 2024 organiseert de gemeente Zandvoort een informatieavond over de bouwplannen voor het Badhuisplein. Hierbij zijn alle Zandvoorters van harte welkom.

Het Badhuisplein is een centrale plek in het dorp. Het is ook de overgang van het centrum van het dorp, via de Kerkstraat, naar de boulevard. Het is belangrijk dat het een plek wordt voor bewoners én bezoekers van Zandvoort. Een plek die het hele jaar door prettig is, en redenen biedt om er te komen.

Flinke opknapbeurt
De gemeente Zandvoort wil van het Badhuisplein een mooie plek maken met nieuwe gebouwen, ruimte voor winkels, horeca en woningen. Het plein zelf krijgt een flinke opknapbeurt. Inmiddels zijn de plannen ver genoeg uitgewerkt om ze met de inwoners van Zandvoort te kunnen delen. En dat gebeurt tijdens deze informatieavond op dinsdag 19 maart, van 19.00 tot 21.00  uur in De Haven van Zandvoort

Programma
Tijdens deze avond wordt het stedenbouwkundig plan. Gepresenteerd met daarin plannen voor het hotel, het woongebouw, het plein en de voorzieningen. Na de presentatie kan men met elkaar in gesprek over de voorstellen voor het nieuwe Badhuisplein.

Aanmelden
Komt u naar de bijeenkomst? Laat het weten door u aan te melden via [email protected]. Kijk voor meer informatie op de projectpagina Ontwikkeling-badhuisplein.

Cookieinstellingen