Kerkpleinconcert in Protestantse Kerk met ensemble VIJF!

Foto: Aangeleverd

ZANDVOORT – Op zondag 21 april geeft het ensemble VIJF een concert in de Protestantse Kerk op het Kerkplein in Zandvoort.

Vijf bevlogen vrouwen, vijf unieke instrumenten, vijf muzikale harten: dat is VIJF! De gouden combinatie van harp, fluit, fagot, hobo en viool maakt VIJF! een uniek ensemble met een verrassend, afwisselend repertoire en een breed palet aan klankkleuren.

VIJF! speelt klassieke muziek op nét een andere wijze. Zo speelt VIJF! niet alleen kamermuziek maar brengt ze ook grotere orkestwerken waarbij uiteraard de muzikale strekking in zijn waarde wordt gelaten. Een ding staat daarbij steeds voorop: VIJF! speelt muziek die je raakt en waar je blij van wordt!

Tijdens het Kerkpleinconcert van zondag 21 april speelt VIJF delen uit de Peer Gynt Suite van Grieg, Schwanengesang van Schubert, Sabeldans van Khachaturian, uit de Carmen Suite van Bizet, uit Suite Bergamasque van Debussy, en Fuga y Misterio van Piazzolla.

Kaarten zijn er aan de zaal á 10 euro. Ook kunnen kaarten tot een dag voor het concert via de website www.classicconcerts.nl  worden besteld. Kinderen 13 t/m 18 halve prijs. Kinderen tot 12 jaar gratis.

Concert: Zondag 21 april 15.00 uur in de Protestantse Kerk (zaal open om 14.30).

Cookieinstellingen