Rooftop Movienight winnend initiatief Pop Up Zandvoort

De Rooftop Movienight is het winnende initiatief voor het Pop Up Zandvoort weekend Winnaars Pop Up bekend. Wethouder Gerard Kuipers van Toerisme en Economie heeft na het sluiten van de stemrondes in strandpaviljoen Beach Club Tien de prijzen uitgereikt.

Rooftop

Het Engelse woord zegt het al. ‘Rooftop’, wat in het Nederlands zoiets betekent als op het dak. Van hoge gebouwen organiseert het Amsterdamse evenementenbedrijf filmavonden die in een ontspannen sfeer verlopen. De bezoeker kan lekker onderuitgezakt zitten in comfortabele stoelen en kan volgens het bedrijf genieten van goede eten en drinken. Voor het Pop Up Zandvoort weekend houden ze het dichtbij de grond en zullen ze op 18 juni onder de Hot Tub Movie Night At The Beach een film gaan vertonen op het strand bij Bad Zuid.

Initiatieven

Het initiatief van De Zeemeermin ‘Pimp Up The Boulevard’ van Patrick Berg is als tweede uit de bus gekomen. Makelaardij Greeven met ‘Gemeente House’ is als derde geëindigd na het tellen van de stemmen. De winnaar krijgt € 3000, nummer twee krijgt € 2000 en nummer drie krijgt € 1000 voor het evenement.

Vakjury

Daarnaast heeft de vakjury de Summerslide tot het meest originele en vernieuwende idee verkozen en wint € 500 om te kunnen investeren in het evenement. Voor het Pop Up Zandvoort weekend zijn ruim 20 andere initiatiefnemers met plannen voor het weekend van vrijdag 17 tot en met 19 juni 2016.

Reacties

Cookieinstellingen