Keukenhof nog één week open

Foto: Wim Meijer Fotografie

Wie de bloemen in de Keukenhof nog wil zien, moet opschieten. Zeker nu, omdat vanaf dinsdag het weer om gaat slaan. Zondag 16 mei is de laatste dag dat iedereen kan genieten van de bloemen in het voormalige kruidentuintje van Jacoba van Beieren in Lisse.

Warme dagen

Voor de liefhebbers van het warme weer is het geduld nu beloond. Sinds de opening van Keukenhof op 24 maart is ongeveer non-stop gegeseld door regen en wind en maakt ook de temperatuur een crisis door, alsof het gaat om aandelen op Wall Street. Slechts met moeite is deze boven de 5 graden te krijgen. Het kan nog, met deze zomerse temperaturen, hoewel de voorspellingen voor Pinksteren weer minder best zijn. Sommige meteorologen hebben het al over de winterjas die de komende dagen uit de kast kan worden gehaald.

Alles nog in volle bloei

Hoe anders is deze laatste week Keukenhof dan de voorgaande 2 jaar. Door een warm voorjaar zijn toen rond deze tijd de meeste voorjaarsbloemen uitgebloeid. Dit jaar bloeit echter alles later en staat nu nog van alles in volle glorie te pronken in de perken en op de velden. Dat, in combinatie met de mooie weersvoorspelling, doet vermoeden dat de laatste week Keukenhof ook wel eens de bèste week Keukenhof van dit seizoen kan worden.

Fotoserie Wim Meijer

Voor wie van plan is om deze week nog een tripje naar Lisse te maken: hierbij alvast een fotoserie om in de juiste stemming te komen. En wie niet gaat kan op deze manier de lente toch een beetje meegenieten.

Wim Meijer Fotografie Keukenhof  22

 

Wim Meijer Fotografie Keukenhof  21

Wim Meijer Fotografie Keukenhof 20

Wim Meijer Fotografie Keukenhof 19 Wim Meijer Fotografie Keukenhof 15 Wim Meijer Fotografie Keukenhof 14 Wim Meijer Fotografie Keukenhof 13 Wim Meijer Fotografie Keukenhof 12 Wim Meijer Fotografie Keukenhof 10 Wim Meijer Fotografie Keukenhof 8 Wim Meijer Fotografie Keukenhof 7

 

Wim Meijer Fotografie Keukenhof 6

 

Wim Meijer Fotografie Keukenhof 5

 

Wim Meijer Fotografie Keukenhof 4

 

Wim Meijer Fotografie Keukenhof 3

 

Wim Meijer Fotografie Keukenhof 2

 

Wim Meijer Fotografie Keukenhof 1

 

Cookieinstellingen